Rezervari:  021.327.70.20 - 021.327.70.21

Regulament HOLLYWOOD MULTICARD

HOLLYWOOD MULTICARD -- FII VEDETA CINEMATOGRAFULUI!

Ce este Hollywood Multicard?
Hollywood Multicard este modul în care Hollywood Multiplex îi răsplăteşte pe toţi clienţii săi fideli. De acum, cu Hollywood Multicard, pentru toate cumpărăturile pe care le efectuezi în incinta cinematografului, acumulezi puncte ce pot fi ulterior transformate în produse.

De ce să alegi Hollywood Multicard?
Intră în rândul posesorilor de Hollywood Multicard şi te vei putea bucura de avantajele sale încă de la primele utilizări! Odată ce ai intrat în program, noi îţi transformăm toate cumpărăturile în puncte pe care, mai apoi, tu le vei putea valorifica în interiorul cinematografului, aşa cum crezi de cuviinţă. Pentru fiecare 10 lei plătiți, vei primi câte 1 (un) punct. Acumularea punctelor se va face fracționat, ex 3.5 lei se transformă în 0.35 puncte Şi înca ceva: acumularea punctelor începe de la prima cumpărare!

Cum pot obţine cardul?
E foarte simplu: 
Pasul 1: Completează cererea de emitere a cardului pe care o găsești la caseriile Hollywood Multiplex sau pe www.hmultiplex.ro. 
Pasul 2: Predă cererea completată cu toate datele de identificare la casieria specială Hollywood Multicard. Cardul se elibereaza numai pe baza actului de identitate. 
Pasul 3: Semnează cardul la primire. 
Pasul 4: Activează-ţi cardul la prima cumpărare de bilete ori de produse comercializate la barul din incinta cinematografului.

Cum poti folosi cardul?
Singura condiţie pentru acumularea de puncte este să predai cardul de fiecare dată înaintea efectuării unei cumpărături, atât la casele de bilete cat şi la bar. În acest fel, toate cumpărăturile tale vor fi înregistrate, putând să acumulezi numărul corespunzător de puncte. Cardul poate fi utilizat doar de către titularul acestuia.

REŢINE! FIECARE TRANZACŢIE=PUNCTE

REGULAMENT HOLLYWOOD MULTICARD

Condiţii generale

1. Programul de colectare a punctelor Hollywood Multicard se desfăşoară în cinematograful Hollywood Multiplex Bucuresti Mall până la data de 31 decembrie 2022. 

2. Condiţiile intrării în program 
Poate fi deţinatoare a Hollywood Multicard orice persoană fizică rezidenţă în România si care a împlinit vârsta de 16 ani. Nu sunt admisi lucrătorii Hollywood Multiplex Operations SRL. O persoană poate deţine un singur card de fidelitate Hollywood Multicard. Pentru obținerea cardului Hollywood Multicard, este necesară completarea fişei de solicitare a acestuia. In baza fișei corect completate, vei primi cardul tău Hollywood Multicard pe care va trebui să îl semnezi la primire. Fără semnatură, cardul nu este valabil. Cardul de fidelitate este valabil pe toată perioada derulării programului de colectare puncte. Punctele acumulate pe cardul de fidelitate au valabilitate 1 (un) an din momentul obținerii.

3. Hollywood Multicard poate fi utilizat numai de către titularul sau, nefiind transmisibil.

4. Hollywood Multicard nu este un mijloc de plată iar punctele acumulate nu pot fi preschimbate în bani.

5. Datele cu caracter personal prelucrate de către Hollywood Multiplex Operations SRL pentru obținerea și prin utilizarea cardului se referă la date obligatorii în lipsa furnizării cărora cardul nu poate fi emis. Aceste date sunt: nume, prenume, data nașterii, inițiala tatălui, sex, adresa (strada, nr, bloc, scara, et, ap, localitate, sector/judet, cod strada), e-mail, telefon. Temeiul juridic al prelucrării îl reprezintă necesitatea executării unui contract. Datele pot fi folosite numai de către Hollywood Multiplex Operations SRL precum și în cazul unui transfer al întreprinderii. Hollywood Multiplex Operations SRL se obligă să respecte prevederile Regulamentului UE nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și legislației secundare aplicabile. Datele personale prelucrate vor fi stocate pe toată durata valabilității cardului, însă fără a depăși 3 ani de la expirarea programului de fidelitate. Datele cu caracter personal furnizate nu se transferă de către Hollywood Multiplex în afara României. Titularul de card poate solicita, în condiţiile legii, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată, pe adresa Hollywood Multiplex Operations SRL, Calea Vitan 55-59, Sector 3, Bucureşti, exercitarea dreptului de informare, dreptului de acces la datele sale cu caracter personal, dreptului de a solicita rectificarea datelor, dreptului de a solicita ștergerea datelor, dreptului la restricționarea prelucrării, dreptului la portabilitatea datelor, şi a dreptului de opoziţie. În lipsa furnizării datelor, conform prezentului Regulament, Hollywood Multiplex Operations SRL nu va putea să îndeplinească obligațiile contractuale.

6. Reclamaţiile legate de soldul punctajului cardului se acceptă doar dacă sunt însoțite de biletele de intrare (care au valoare fiscală) sau de către bonurile fiscale emise pentru produsele achiziționate de la barurile din incintă, ce prezintă toate informaţiile legate de ziua și ora spectacolului sau produsele achiziționate.

7. În scopul controlului identităţii persoanei care prezintă Hollywood Multicard şi care figurează pe card, casierii cinematografului Hollywood Multiplex pot solicita posesorului de card prezentarea unui document care atestă identitatea acestuia (buletin/carte de identitate, permis de conducere sau paşaport), respectiv reproducerea semnăturii.

 

Folosirea Hollywood Multicard

1. Acumularea de puncte începe odată cu cumpărarea de bilete de cinema, respectiv de produse din bar cu ajutorul cardului. Pentru fiecare 10 lei plătiți pentru un produs la caseria sau la barul cinematografului, cumpărătorul primeşte 1 (un) punct pe cardul prezentat anterior comandării produsului. Valoarea biletului\produsului dorit trebuie achitată integral în puncte, plata parțială nefiind posibilă. Ex. acumularea punctelor se face fracționat, spre ex 3.5 lei se transformă în 0.35 puncte (utilizarea este de asemenea fracționară). 

2. Punctele astfel adunate pot fi preschimbate pe produsele ce pot fi cumpărate din incinta cinematografului (bilete de cinema, produse din bar şi alte cadouri).

3. Punctele acumulate au valabilitate 1 (un) an de la data obținerii. 

4. Produsele ce pot fi schimbate pe puncte pot fi alese liber. Punctele nu pot fi preschimbate în bani. Cadourile pot fi primite în limita stocului existent. 

5. Acumularea punctelor începe la cumpărarea cu ajutorul cardului a primelor bilete de cinema, respectiv a primelor produse din bar.

6. În toate cazurile, Hollywood Multicard trebuie înmânat reprezentanţilor Hollywood Multiplex Operations SRL înaintea comandării biletelor de cinema sau a produselor din bar. Nu primeşte puncte acel proprietar de card care nu prezintă casierului cardul sau Hollywood Multicard înaintea efectuării unei tranzacţii.

7. Pentru un spectacol, cu ajutorul Hollywood Multicard pot fi obţinute puncte pentru cel mult două bilete cumpărate.

8. Cu Hollywood Multicard se pot acumula puncte în limita a 5 utilizări pe zi. Punctele pot fi obţinute numai pentru biletele de cinema cumpărate cu ajutorul cardului, la preţurile valabile pentru acestea în mod obişnuit. Pentru biletele gratuite sau pentru invitații nu se pot acorda puncte deoarece punctele se acordă doar pentru sume de bani cheltuite. 

 

Cazuri speciale

1. Emitentul îşi rezervă dreptul de a refuza primirea cardului devenit ilizibil. Cardul deteriorat poate fi predat la casele de bilete Hollywood Multiplex, zilnic între orele 10:00-22:00. Preschimbarea cardului deteriorat se realizează gratuit în primul caz, după care, fiecare preschimbare se efectuează contra taxei de preschimbare de 10 lei.

2. În cazul pierderii sau furtului, cardul poate fi anulat prin comunicarea numelui, adresei şi datei naşterii proprietarului de card şi poate fi solicitat un card nou în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex. In acest caz, se va plăti o taxă suplimentară de 10 lei. Emitentul va trece pe noul card punctajul care figurează pe cardul vechi.

3. Cardurile găsite trebuie trimise la sediul Hollywood Multiplex Operations SRL, Calea Vitan 55-59, Sector 3, Bucureşti. În cazul sosirii unui card, emitentul va examina posibilitatea utilizării acestuia. Dacă este lipsit de deteriorări, cardul va fi expediat de către emitent pe adresa proprietarului cardului.

4. Emitentul nu-şi asumă nicio responsabilitate pentru eventualele daune cauzate de pierderea sau deteriorarea cardului, chiar şi după înştiinţare.

5. Emitentul poate anula cardul dacă se dovedeşte că punctele au ajuns neregulamentar pe card. La apariţia unor suspiciuni, lucrătorii Hollywood Multiplex pot verifica corectitudinea datelor cerând prezentarea cardului şi verificând identitatea participantului. În urma verificărilor, emitentul îşi rezervă dreptul de a anula cardul folosit neregulamentar.

6. Emitentul îşi rezervă dreptul de a modifica lista cadourilor dar, în toate cazurile va semnala în prealabil dacă vreun cadou va fi schimbat.

7. Emitentul îşi rezervă dreptul de a supraveghea modul de funcţionare şi de a-l modifica, înştiintându-i însă pe participanţii la program.